Una farmàcia amb història

La Farmàcia dels Oms obrí les seves portes el 1941, al número 158 d’aquest carrer, de la mà del farmacèutic Antonio Salvà Abalos, per traslladar-se, l’any 1973, al número 47, on es troba actualment.

A partir de 1979, i fins a l’actualitat, se’n feu càrrec Francesca Armengol Coll, llicenciada per la Universitat de Barcelona i provinent d’una família de farmacèutics, a la qual s’afegí el 1998 el seu fill Josep Maria Torrens Armengol, també llicenciat en Farmàcia per la mateixa universitat i que passà a ser-ne cotitular el 2004.

A través de tots els seus anys d’història, la farmàcia s’ha convertit en un referent arrelat al barri, que conserva l’essència tradicional de la farmàcia, alhora que s’ha adaptat als canvis que s’han anat desenvolupant a la ciutat i a les noves tecnologies. Sempre prenent com a centre de la seva tasca l’atenció farmacèutica personalitzada, amb la vocació d’ajudar a prevenir i a millorar la salut a les persones.

L’experiència i la formació constant del nostre equip és la millor garantia per assolir aquest objectiu: el benestar i la qualitat de vida dels nostres clients, centre de les nostres accions.